Home

Stichting Saraswati Aangan is opgericht op 29 mei 2019.

De aanleiding van de oprichting van deze nieuwe stichting komt voort uit signalen van de samenleving zoals eenzaamheid, armoede, gezondheidsachterstanden, opvoedproblemen en andere “facts of live” bij mensen met een lage sociale economische status (SES)

Door middel van allerlei bijeenkomsten zoals, actieve muziekmiddagen, voorlichtingsavonden op het gebied van diabetes, hoge bloeddruk, depressie, suïcide en andere medische problemen, wil de Stichting Saraswati Aangan vanuit het maatschappelijk middenveld een boost geven. Als stichting willen we ons ook richten op de vitaliteit van de (oudere) mens. Dit sluit aan op het beleid van de gemeente Den Haag. Als mensen weten hoe ze moeten leven om gezond oud te worden, hebben ze een keus. Dat besef willen we stimuleren en hier de mensen bij helpen te realiseren, met een praktische aanpak en dicht bij de mensen zelf. Alles vanuit een SEVA-gedachte namelijk het goede doen. Vermeldenswaard is dat een aantal van de bestuursleden in hun vrije tijd, mooie muziek maken. Deze hobby zullen ze graag inzetten om de mensen te vermaken waarna ze een heerlijke gezonde maaltijd krijgen aangeboden.

CORONA UPDATE

Het jaar 2020 is een bijzonder jaar, waarin door de ‘ corona epidemie’ al maandenlang heel veel van de samenleving verwacht wordt.
Diverse dienstverleners in de maatschappij, zorgmedewerkers in ziekenhuizen-verpleeg-verzorgingstehuizen-psychiatrische instellingen, mantelzorgers en nog vele anderen zetten zich dagelijks in om ons allen zoveel mogelijk te helpen en ons zo veilig mogelijk door deze pandemie heen te slepen.
Al deze beroepsgroepen willen we hartelijk danken voor hun inzet, geduld en toewijding
Aan een ieder die een dierbare verloren heeft door de pandemie wensen we veel sterkte en bidden we voor betere tijden.
De stichting activiteiten hebben wegens corona omstandigheden lang stilgestaan en we merken dat de behoefte aan activiteiten erg groot is. Hierdoor hebben we besloten om toch in groepen van maximaal 30 personen aantal activiteiten te organiseren. 
Onze activiteiten zetten we weer voort met inachtneming van de RIVM regels en rekening houdend met het aantal besmettingen en het beleid van het kabinet.

Op onze website onder “ Agenda”  kunt U de geplande activiteiten volgen.
Indien U zich wil aanmelden dan kan dat via: info@stichtingsaraswatiaangan.nl of via tel.nr 0619768013