Bestuur

Mw. Drs. Vidhya Santokhi, voorzitter 
Als anesthesioloog & pijnspecialist heb ik te maken met diverse patiënten groepen met een grote verscheidenheid aan gezondheids- en psychosociale problematiek. Opvallend is dat goede voorlichting over diverse onderwerpen tekortschiet om verscheidene redenen. Ik wil mij dan ook graag inzetten voor de samenleving door kennis te delen en mijn drijfveer voor deze stichting is dan ook streven naar meer bewustwording/scholing over onze gezondheid en eenzame ouderen/ alleenstaande moeders en probleemjongeren een plek bieden ter ontspanning en begeleiding. 

Dhr. Rabindernat Boedhoe, penningmeester
Ik ben werkzaam als Taxi ondernemer en dienstbaar ingesteld van nature. Ik zet me graag in voor onze samenleving, met name de ouderen die vereenzamen wil ik graag entertainen. Saraswati Aangan geeft mij energie om meer te kunnen betekenen voor anderen. Mijn passie is ontspanning via muziek en moppen tappen en goocheltrucs.

Mw. Minakoemari Ghoerbien, secretaris
Ik heb 25 jaar gewerkt voor de Immigratie Naturalisatie Dienst bij Ministerie van Justitie. Aldaar heb ik ruime ervaring opgedaan in de migranten problematiek met daarbij behorende identiteitscrisis en integratieproblematiek. Wegens ziekte ben ik uitgevallen op het werk, door Saraswati Aangan kan ik me alsnog inzetten voor de diverse doelgroepen binnen de samenleving. Mijn hobby’s zijn koken en muziek luisteren.

Dhr. Ir. Pannalalghos Ramawadh, beleidsmanager
Ik ben een persoon, die zich graag dienstbaar maakt voor anderen. Ik haal enorm veel voldoening uit o.a. de dankbaarheid die ik krijg van mensen nadat ik ze ergens mee heb geholpen, zonder dat er dan iets hier tegenover hoeft te staan.
Een paar handvatten in mijn leven:
“Zeg wat je gaat doen en doe wat je hebt gezegd”
“Als je iets met tegenzin moet doen, doe het dan niet”
“Behandel anderen zoals je zelf behandelt wilt worden”
“Respect krijg je niet; dat moet je verdienen”

Dhr. H. Santokhi, accountant & adviseur
Ik ben jarenlang werkzaam geweest als belasting accountant bij de Belastingdienst en later als eigen ondernemer bij Prem & Partners. Omdat ik nu minder valide ben, begrijp ik mensen met een handicap beter. Ik hou zelf van gezelligheid en de ouderen om mij heen ook. Door deze stichting blijf ik actief en kan ik mijn sociale diensten leveren.